top of page
katjasinur

Pridružite se nam na 9. Mednarodni konferenci o razvoju industrijskega inženiringa


9. Mednarodna konferenca o razvoju industrijskega inženiringa: PRILOŽNOSTI, POTENCIALI IN IZZIVI ZA ZELENI PREHOD

Datum: 21. november 2024

Lokacija: {Rudolfovo - Znanstveno in tehnološko središče Novo mesto, Makerspace, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto


Najavljamo 9. Mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo potekala v soorganizaciji Fakultete za industrijski inženiring, Fakultete za organizacijske študije in {Rudolfovim - Znanstvenim in tehnološkim središčem Novo mesto. Ta znanstveni dogodek je edinstvena priložnost za sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki in deležniki na področju industrijskega inženiringa ter trajnostnega razvoja.


Konferenca uveljavlja prakso sodelovanja med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Zaradi novih potreb trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij se organizacije soočajo z izzivi, ki se jim danes ni mogoče izogniti.


Poudarek bo na zelenem prehodu

V letošnjem letu je poudarek na vsebinah, ki naslavljajo zeleni prehod. Za premagovanje izzivov trajnostnega razvoja je namreč potrebno posebno pozornost nameniti tej problematiki, če želimo z uporabo zelenih tehnologij doseči podnebno nevtralnost Evrope do leta 2050. V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.


Poziv za prispevke

Vabimo raziskovalce, strokovnjake iz industrije, akademike in profesionalce, da oddajo svoje povzetke in delijo svoje vpoglede v zeleni prehod in industrijski inženiring. To je odlična priložnost za predstavitev vaših raziskav, izmenjavo idej in mreženje s kolegi iz Slovenije in tujine.


  • Rok za oddajo povzetkov: ponedeljek, 17. junij 2024

  • Postopek oddaje: Prosimo, oddajte svoje povzetke prek e-prijavnega obrazca.


Zakaj se udeležiti?

  • Strokovni vpogledi: Pridobite dragoceno znanje od vodilnih strokovnjakov iz industrije in akademske sfere.

  • Priložnosti za mreženje: Povežite se s kolegi in ustvarite sodelovanja z eksperti iz različnih področij.

  • Inovativne razprave: Sodelujte v razpravah, ki oblikujejo prihodnost industrijskega inženiringa ter trajnostnih praks.



Prisrčno vabljeni!


Za več informacij in registracijo obiščite spletno stran konference.


Prof. dr. Simon Muhič, Vršilec dolžnosti dekana, Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto


31 views0 comments

Comentários


bottom of page